مشاوره تخصصی و حرفهای...
طلاق توافقی
طلاق توافقی
طلاق هرگز آسان نیست، اما لازم نیست که حتما طلاق گرفتن مانند حضور در یک میدان جنگ باشد. در واقع، بسیاری از زوج ها راه حل طلاق توافقی را به عنوان راهی برای پایان مسالمت آمیز و دوستانه ازدواج خود انتخاب می کنند. اما چگونه برای طلاق توافقی اقدام کنیم؟ اگر قصد دارید درباره نحوه عملکرد آن بیشتر بدانید، به جای درستی آمده اید. در ادامه، اصول طلاق توافقی را بررسی کرده و تمام اطلاعاتی را که برای طی کردن این روند همراه با اطمینان نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهیم. همچنین در صورتی که برای طی پروسه طلاق توافقی به وکیل نیاز داشته باشید این مطلب برای شما مفید خواهد بود.
طلاق توافقی
طلاق هرگز آسان نیست، اما لازم نیست که حتما طلاق گرفتن مانند حضور در یک میدان جنگ باشد. در واقع، بسیاری از زوج ها راه حل طلاق توافقی را به عنوان راهی برای پایان مسالمت آمیز و دوستانه ازدواج خود انتخاب می کنند. اما چگونه برای طلاق توافقی اقدام کنیم؟ اگر قصد دارید درباره نحوه عملکرد آن بیشتر بدانید، به جای درستی آمده اید. در ادامه، اصول طلاق توافقی را بررسی کرده و تمام اطلاعاتی را که برای طی کردن این روند همراه با اطمینان نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهیم. همچنین در صورتی که برای طی پروسه طلاق توافقی به وکیل نیاز داشته باشید این مطلب برای شما مفید خواهد بود.
طلاق توافقی چیست؟
نوعی طلاق است که در آن هر دو طرف بدون هیچ گونه اختلاف یا دعوای حقوقی با شرایط و ضوابط جدایی موافقت می کنند.
مزایای طلاق توافقی
در مقایسه با طلاقهای سنتی، این نوع طلاق میتواند فرآیندی روانتر و کم استرستر داشته باشد. یکی از مزایای اصلی طلاق با واسطه این است که به زوج ها اجازه می دهد تا به جای واگذاری آن به قاضی، کنترل خود را بر نتیجه حفظ کنند. همچنین در مقایسه با سایر انواع طلاق، به هزینه و زمان کمتری نیاز دارد.
مراحل طلاق توافقی
طلاق توافقی چگونه است؟ برای اقدام به طلاق توافقی باید مراحل زیر را به ترتیب طی بکنید:
چگونه درخواست طلاق توافقی بدهیم؟ بر اساس قوانین جدید تصویب شده در این زمینه پیش از هر چیز زوجین باید درخواست طلاق خود را همراه با اطلاعات هر دو نفر در سامانه نوبت دهی ثبت کرده و در انتظار نوبت باشند. این قانون در تهران و بسیاری از استان های کشور در حال اجرا است.
طبق نوب دهی های انجام گرفته زوجین به یکی از مراکز مشاوره و غربالگری مراجعه کرده و در نهایت در صورت پابرجا بودن تصمیم هر دو نفر بر طلاق، گواهی عدم انصراف از طلاق دریافت می کنند.
در این مرحله زوجین به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست خود مبنی بر طلاق را ارائه می کنند. اصل کارت ملی، اصل شناسنامه و عقدنامه مدارک لازم برای ثبت این دادخواست هستند.
در این مرحله تاریخ و ساعت دقیق دادگاه برای انجام طلاق توافقی مشخص می شود. اطلاع رسانی و تعیین وقت دادرسی از طریق یک ابلاغ الکترونیکی برای زوجین در سامانه ثنا ارسال خواهد شد. علاوه بر این برای هر دو نفر پیامکی شامل تاریخ و ساعت برقراری دادگاه ارسال خواهد شد. هر یک از زوجین و یا در صورت داشتن وکیل، وکیل هر یک از آن ها موظف است در زمان مشخص شده در دادگاه حضور پیدا کند.
پس از حضور در جلسه دادرسی، زوجین یا وکیل هر یک از آن ها به واحد مشاوره خانواده دادگاه احضار میشوند. مشاور در این مرحله مشاوره های لازم برای برقراری صلح بین زوجین را انجام میدهد. در نهایت در صورت عدم انصراف زوجین و یا وکلای آن ها برگه توافق نامه به امضای مشاور و دو طرف طلاق یا وکلایشان می رسد.
توافق نامه امضا شده در مرحله قبل در اختیار زوجین و یا وکلای آن ها قرار می گیرد. سپس می توانند با ارائه این توافقنامه به دادگاه درخواست خود مبنی بر دریافت گواهی عدم امکان سازش را اعلام کنند.
در این مرحله دادگاه باید وضعیت بارداری زوجه را احراز کند. احراز وضعیت بارداری زوجه با یکی روش های زیر امکان پذیر است:
اتفاق بر وجود جنین: در صورتی که هر طرف اتفاق نظر داشته باشند که زوجه باردار است و جنین منعقد شده است، احراز می شود که زوجه باردار است.
اقرار زوجه: در صورتی که زوجه اقرار کند که باردار نیست حرف او مورد قبول است، با این حال گواهی عدم امکان سازش تنها در صورتی برای زوجین صادر میشود که زوجه به آزمایشگاه پزشکی مراجعه کرده و گواهی عدم بارداری دریافت کند. این گواهی باید به دادگاه ارائه شود.
آزمایشگاه: زوجه می تواند با مراجعه به یک آزمایشگاه مراجعه کرده و گواهی عدم بارداری را پس از انجام آزمایش های لازم دریافت کرده و به دادگاه ارائه کند.
پزشکی قانونی: (برای زوجه باکره) در صورتی که زوجه باکره باشد می تواند با مراجعه به پزشکی قانونی و انجام آزمایش های لازم گواهی سلامت بکارت خود را دریافت کرده و به دادگاه ارائه کند.
یائسه بودن: (برای زوجه یائسه) در صورت یائسه بودن زوجه به هیچ یک از مراحل بالا نیازی نبوده و عدم بارداری زوجه احراز میشود.
پس از احراز وضعیت بارداری گواهی عدم امکان سازش از سوی دادگاه صادر میشود.
نهایتا تا 3 ماه پس از صادر شدن گواهی عدم امکان سازش زوجین می توانند با در دسترس داشتن این گواهی به یکی از دفاتر طلاق همراه با مدارک لازم مراجعه کرده و صیغه طلاق را جاری کنند. با این انجام این مرحله طلاق توافقی انجام میشود.
طلاق توافقی با وکیل
چگونه برای طلاق توافقی وکیل بگیرم ؟ با توجه به آگاهی بسیار بالای وکلای متخصص در زمینه شرایط طلاق توافقی، جزئیات طلاق توافقی و قوانین مربوط به آن بسیاری از افراد تصمیم می گیرند که با دریافت کمک و راهنمایی های لازم و ضروری یک وکیل مجرب از به درستی انجام شدن مراحل طلاق اطمینان حاصل کنند. ما در وکلای دادسان به عنوان یک مرکز مشاوره طلاق توافقی تهران تجربه و تخصص فوق العاده ای را به شما ارائه می کنیم. در صورتی که به دنبال یک وکیل طلاق توافقی تهران هستید می توانید با ما تماس بگیرید و خدمات طلاق توافقی بسیار مفیدی را دریافت کنید.
زمان لازم برای انجام طلاق توافقی چقدر است ؟
طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟ مدت زمان لازم برای انجام طلاق توافقی به میزان توافق و هماهنگی بین زوجین بستگی دارد. در برخی موارد، طلاق توافقی میتواند تنها چند هفته یا چند ماه زمان ببرد، اما در برخی موارد دیگر ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد. برای اطلاعات دقیقتر و پاسخ به سوال پروسه طلاق توافقی چقدر طول میکشد بهتر است با کارشناسان حقوقی یا وکیل مشورت کنید.
طلاق توافقی با وکیل چقدر طول میکشد؟
اگر وکیل بگیریم طلاق توافقی چقدر زمان میبرد؟ در صورت کمک گرفتن از یک وکیل متخصص معمولا فرآیند طلاق سریع تر از حالت عادی انجام میشود. با این حال ممکن است در برخی موارد وکیل با توجه به مصلحت موکل خود برخی از مراحل را با تأخیر بیشتری انجام دهد تا بهترین نتیجه حاصل شود.
درخواست مشاوره با متخصص ترین وکلای زینداد
هماهنگی با وکیل متخصص با موضوع پرونده شما
پیگیری حقوقی تا حصول نتیجه نهایی ...
09122763119
هماهنگی با وکیل متخصص با موضوع پرونده شما ...
گروه وکلای زینداد
گروه وکلای خانواده زینداد بهصورت تخصصی بر وکالت دعاوی خانوادگی متمرکز است. با داشتن وکلای مجرب و مسلط به قوانین مربوط به دعاوی خانوادگی و با اتکا به اعتماد شما، تا رسیدن به نتیجه مطلوب در کنار شما خواهیم بود.